Vremuri bune pentru lipitorii de afișe. Guvernanții înființează noi funcții de directori prin transformarea Direcției Județene pentru Tineret și Sport în două direcții separate: una pentru Tineret, alta pentru Sport

 Dezideratele rămân neschimbate

”Două direcții, dar cu aceeași direcție: continuarea, dezvoltarea și implementarea de noi strategii, programe eficiente și parteneriate cu și pentru tinerii și sportivii din județul Hunedoara. Aceasta a fost una dintre cele mai importante concluzii ale partenerilor de discuții, care s-au întâlnit astăzi, la sediul DJST Hunedoara. Este vorba despre subprefecții Szell Lorincz, Bogdan Urdea și directorul executiv al DJST Hunedoara, Cristian Laurențiu Pinte. Subiectul dezbaterii de pe agenda acestei întâlniri a fost stadiul reorganizării instituției.

Astfel, în scurt timp, vor funcționa două servicii publice deconcentrate, după cum urmează: Direcția Județeană pentru Familie și Tineret, serviciu public deconcentrat al Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, respectiv Direcția Județeană de Sport, serviciu public deconcentrat al Ministerului Sportului. Activitățile, posturile, personalul aferent, dar și patrimoniul noilor instituții urmează a fi predate până la finalul lunii viitoare. În ceea ce privește locaţiile în care își vor desfășura activitatea, Direcția Județeană pentru Familie și Tineret Hunedoara va funcționa în sediul actual al DJST Hunedoara, iar Direcția Județeană de Sport Hunedoara se va muta în fostul său sediu”, informează DJTS Hunedoara.

Hotel Flora, finalizat 90 la sută

”Tot astăzi, atât cei doi subprefecți, cât și directorul DJST Hunedoara, au  vizitat Centrul de Agrement Căprioara și Hotelul „Flora” din Geoagiu Băi. De menționat că obiectivul de investiții Hotel „Flora” din Geoagiu Băi este finalizat în procent de peste 90% și, potrivit partenerilor de discuții, ar fi util ca după terminarea reorganizării naționale și locale, Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse să aloce cu celeritate fondurile necesare pentru finalizarea acestuia. Odată încheiată,  investiția va fi sinonim al celui mai modern centru de agrement din țara noastră. Hotelul „Flora” din Geoagiu Băi va oferi servicii de cazare și masă de cea mai bună calitate și va deveni cu certitudine locul ideal în care vor fi organizate tabere pentru tineri, sociale și studențești, cantonamente sportive și multe alte activități dedicate tinerilor de pretutindeni!, se mai arată în informarea instituției de (încă) Tineret și Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *