În cursul zilei de vineri, 8 aprilie 2022, a fost demarată curățenia de primăvară în municipiul Deva. Acțiunea vizează bulevardele, străzile și toate cartierele din oraș. În cadrul acțiunii vor fi curățate zonele carosabile și trotuarele, care vor fi spălate cu detergenți și soluții dezinfectante.

Vineri s-a acționat în cartierul Viile Noi, pe Strada Horea și străzile adiacente, urmând ca, în cursul zilei de sâmbătă, să fie efectuate activitățile de curățare a străzilor de la intersecția cu Strada Horea, Bulevardul Decebal, Bulevardul 22 decembrie, Strada Nicolae Bălcescu, Strada Mihai Eminescu și Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Acțiunea de salubrizare va continua pe toată durata săptămânii viitoare, în toate cartierele municipiului Deva.

Luni, 11 aprilie, vor fi curățate străzile din cartierul Gojdu, între strada M. Kogălniceanu și Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Pentru ca echipele de salubritate să poată acționa eficient, rugăm persoanele care parchează autoturismele în aceste zone să elibereze partea carosabilă pe durata acțiunii. Ne dorim ca acțiunea de curățenie pe bulevardele, străzile și cartierele din oraș să fie finalizată înainte de sărbătorile pascale”, transmite Nicolae-Florin Oancea, Primarul Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *