Agresiunea a fost comisă sâmbătă seara pe o stradă din apropierea Primăriei Petroşani. Violatorul şi-a ameninţat victima cu un cuţit, obligând-o să întreţină raporturi sexuale. Judecătoria Petroşani a admis, luni, arestarea violatorului pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a fost abordată de către  un bărbat, care sub amenințarea  unui cuțit și  sub amenințarea cu moartea, a condus-o forțat pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Petroșani, unde, într-o zonă întunecată, a întreținut cu aceasta relații  sexuale”, se arată într-o notă informativă a IPJ Hunedoara.

În urma cercetărilor  investigative efectuate de către  polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Municipiului Petroșani, a fost depistat și identificat autorul faptei, în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani,  care a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 22 ianuarie  2023, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea  de punere în mișcare a acțiunii penale și  de arestare preventivă.

La data de 22 ianuarie 2022, instanța  a admis propunerea  formulată de către  Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și  a admis arestarea inculpatului pe o perioadă  de 30 de zile, pentru  săvârșirea infracțiunii de viol”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *