Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” organizează, în perioada 13-15 mai 2022, la cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Național de Umor „Liviu Oros”, care se va desfășura la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva.

Evenimentul va debuta vineri, 13 mai 2022, la ora 19:00, cu o prezentare video intitulată „Umorul în Jazz”, prezentată de Florian Lungu.

Sâmbătă, 14 mai 2022, evenimentul se va desfășura după următorul program:

  • ora 18:00, în holul mare al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” se va desfășura vernisajul Salonului Național de Caricatură și decernarea premiilor la Concursul Internațional de Epigrame ”Epigramissima”. De la aceeași oră, graficienii Criv și Gogu Neagoe vor realiza portrete grafice „la minut” publicului prezent
  • ora 19:00, acțiunea se mută pe Platoul Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, unde va avea loc un spectacol umoristic intitulat „Terapie prin râs”, susținut de grupul „VOUĂ”

Duminică, 15 mai 2022, în ultima zi a festivalului, la ora 18:00, în amfiteatrul „Liviu Oros”, va avea loc premiera piesei de teatru „Omul din care a fost extras răul”, de Matei Vișniec, pusă în scenă de trupa de teatru „PROSCENIUM” a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”. Spectacolul este realizat sub îndrumarea regizorului Mihai Lungeanu, în cadrul proiectului „Teatrul, ca disciplină de viață”. Prezintă: Mihai Feier.

Intrarea la evenimentele din cadrul Festivalului Național de Umor „Liviu Oros” este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *