În cursul nopții de marţi spre miercuri (17/18 ianuarie 2023), pompierii hunedoreni au acționat pentru stingerea unui incendiu la un depozit de piese auto pe strada Depozitelor din municipiu Deva.

ISU Hunedoara a intervenit la fața locului cu 3 subunități și 7 autospeciale pentru stingerea incendiului care s-a extins pe o suprafața de cca 500 mp. Au existat multiple posibilități de extindere, având în vedere faptul că au existat materiale plastice care au ars.

La fața locului s-a aflat și prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, împreună cu inspectorul șef ISU Hunedoara, Alin Nasta.

Pompierii au intervenit în forță pentru stingerea focului, care, din punctul meu de vedere, putea să se extindă foarte ușor. În această perioadă sunt multe incendii, dar ceea ce este important pentru toți proprietarii este să ia măsurile de siguranță pentru a limita cât mai mult cauzele pornirii unui incendiu, în special acolo unde factorii sunt ridicați datorită materialelor ușor inflamabile. În ceea ce privește acest caz, se vor face cercetări exacte și vom afla care au fost cauzele pornirii incendiului, însă vreau să transmit locuitorilor județului Hunedoara că trebuie să fie precauți și trebuie să fie conștienți că printr-un minim de atenție putem să prevenim aceste situații. ISU face în permanență acțiuni de prevenție împotriva incendiilor, iar dacă aveți nelămuriri sau nevoie de îndrumări, nu vă feriți să îi abordați.” – a declarat Călin Petru Marian.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *