Primăria Deva a intrat în era digitalizării. Începând de astăzi este funcțional portalul de servicii electronice https://se.primariadeva.ro/cmsSE/

Prin intermediul acestui site, devenii vor putea formulare și cereri, vor putea efectua programări la diferite servicii ale instituției sau își vor putea plăti taxele și impozitele locale.

„Pentru accesarea serviciilor online, cetățenii își vor crea un cont de utilizator care le va permite să-și vizualizeze bunurile mobile și imobile, precum și situația impozitelor la zi. Operațiunile electronice pe care locuitorii municipiului Deva le pot solicita online acoperă toate departamentele instituției. Cetățenii vor putea opta, de la caz la caz, pentru primirea răspunsului în contul de utilizator creat sau pentru ridicarea personală a documentelor de la sediul Primăriei Municipiului Deva”, precizează reprezentanții instituției.

Serviciile de digitalizare au fost dezvoltate în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene și constituie un nou pas în digitalizarea Primăriei Deva.

Cei care nu pot accesa serviciile online, sunt invitați la sediul Primăriei Municipiului Deva, unde vor putea face diverse plăți (cu cardul) și operațiuni electronice prin intermediul unui terminal aflat în holul Primăriei, în baza cărții de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *