O femeie, de 53 de ani, din Simeria le-a dat de furcă polițiștilor Serviciului Rutier. Femeia se afla la volanul unui autoturism când a fost oprită în trafic de oamenii legii. La un moment dat, femeia a demarat din fața polițiștilor, aceștia din urmă pornind în urmărirea ei, prin oraș.

Totul s-a petrecut duminică la prânz. Șoferița a fost oprită, pe strada Atelierului din Simeria, pentru un control de rutină.

„Polițiștii rutieri i-au solicitat să prezinte documentele persoanele și documentele autoturismului pe care îl conducea. La solicitarea polițistului rutier, conducătoarea auto a prezentat doar documentele personale, motivând faptul că documentele autoturismului se află acasă. Polițiștii au  solicitat femeii să se supună testării cu aparatul etilotest, însă  aceasta a refuzat, demarând și conducând autoturismul de pe strada Atelierului spre  strada Liliacului, din orașul Simeria”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

Dosar penal pe numele șoferiței

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei şi au reușit blocarea mașinii șoferiței pe strada Liliacului, din orașul Simeria.

Femeia a fost condusă la sediul Poliției Orașului Simeria, unde a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *