Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara organizează o nouă ediție a Bursei generale a locurilor de muncă. Evenimentul va avea loc în data de 20 mai și se va desfășura atât pe plan național, cât și în rețeaua teritorială a AJOFM Hunedoara.

Bursa se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.

„Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă”, spune directorul AJOFM Hunedoara, Georgeta Tomuța.

Locații Bursa general a locurilor de muncă:

  • Deva – Centrul Cultural “Drăgan Muntean”- Piața Victoriei, nr.7
  • Hunedoara – Galeriile de Artă – str. George Enescu, nr.6
  • Petroșani – Primăria Petroșani -Sala de Marmură, str. 1 Decembrie 1918, nr.93
  • Orăștie – Sala Astra, str. Armatei, nr.19A
  • Brad – Casa de Cultură, str. Independenței, nr.7
  • Hațeg – Casa de Cultură, Piața Bucura, nr.3

Agenții economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 19 mai 2022 la sediul AJOFM Hunedoara din municipiul Deva, Piața Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la cea mai apropiată agenție locală pentru ocuparea forței de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *