Direcția de Asistență Socială Deva utilizează, din această lună, SMS-ul în bloc. Acest sistem permite expedierea de mesaje către mai multe persoane, în același timp.

Peste 100 de persoane care beneficiază de servicii sociale au primit, prin SMS-ul în bloc, un chestionar cu 7 întrebări referitoare la modul în care decurge interacțiunea acestora cu instituția. Practic, este vorba despre un sondaj de opinie prin care DAS Deva urmărește gradul de satisfacție al cetățenilor față de serviciile sociale oferite. În plus, devenii sunt încurajați să facă propuneri pentru îmbunătățirea și creșterea calității serviciilor acordate de instituția publică.

„Instrumentul este unul extrem de util și ajută la îmbunătățirea și creșterea calității serviciilor furnizate, dar și la consolidarea relației cu persoanele care beneficiază de acestea – cu atât mai mult cu cât instituția urmărește acordarea unor servicii sociale în raport cu nevoile și așteptările tuturor categoriilor de populație”, spun reprezentanții DAS Deva.  

SMS-ul în bloc va fi utilizat, spun reprezentanții DAS, și pentru comunicarea de știri, notificări sau orice alte informații utile cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *