După 15 ani de la sistare, lucrările la „Palatul Administrativ al județului Hunedoara” vor putea fi reluate. Și asta, în cadrul unui proiect PNRR.

  Proiectul pentru „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilului Palat Administrativ al județului Hunedoara, Deva – Bd. Decebal”, a fost depus, astăzi, pentru finanțare din fondurile Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), cererea de finanțare având numărul 576/28.04.2022

„Proiectul, înregistrat în platforma PNRR, cu nr. 1143/28.04.2022, este realizat în urma unui „Acord de Parteneriat” semnat între Consiliul Județean Hunedoara, Instituția Prefectului – Județul Hunedoara și Direcția Județeană de Statistică, având ca obiectiv continuarea lucrărilor și finalizarea Corpului principal (tip P + 13 etaje) din cadrul obiectivului „PALAT ADMINISTRATIV AL JUDEȚULUI HUNEDOARA”, precizează reprezentanții Prefecturii Hunedoara.

Reabilitarea clădirii din municipiul Deva, pentru care finanțarea a fost întreruptă în anul 2007, va putea începe după aprobarea pentru finanțare și elaborarea tuturor documentațiilor și proiectelor necesare.

Sursa foto: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *