Stadiul dosarelor depuse la DSP Hunedoara va putea fi verificat în timp real. Instituția de sănătate publică lansează, în 9 mai, platforma online de afișare a stadiului dosarelor depuse la Compartimentul de Avize și Autorizare.

Potrivit reprezentanților DSP Hunedoara, persoanele fizice/juridice, respectiv reprezentanții instituțiilor, care au depus la DSP HD dosare în vederea obținerii autorizației sanitare de funcționare, asistență de specialitate, certificarea conformității sau viza anuală pt autorizația sanitară, vor putea verifica online stadiul dosarelor, prin accesarea site-ului DSP HD, la adresa: www.asphd.ro – Secțiunea „Verificare dosar”.

„În acest moment există introduse în baza de date a DSP HD aproape 1.900 de înregistrări, informațiile privind stadiul dosarelor fiind actualizate în platformă la fiecare 15 minute, astfel încât acestea pot fi verificate în timp real”, spune Sebastian Mezei, directorul instituției.

Fiecare persoană care depune dosarul de autorizare/avizare la DSP Hunedoara va primi un număr unic de înregistrare, însoțit de un cod QR, care va permite accesarea platformei online, prin simpla scanare a codului, în orice moment, de pe calculator, tabletă sau telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *