O societate comercială a fost amendată astăzi de Poliția Locală Hunedoara cu suma de 45.000 de lei pentru depozitare neconformă de deșeuri provenite din reamenajarea unei locuințe.

Este vorba despre o firmă care se ocupa de renovarea unui apartament situat într-un bloc de pe strada Arenei, din municipiul Hunedoara

„Resturile provenite din procesul de reamenajare a locuinței amintite, respective moloz, uși și geamuri vechi, obiecte de mobilier, au început să apară lângă intrarea în bloc, pe zona verde, cu câteva săptămâni în urmă. Deși, în repetate rânduri, respectiva firmă a fost somată să urmeze procedurile legale pentru ridicarea lor, aceasta nu s-a conforma”, precizează reprezentanții Primăriei Hunedoara.

Din acest motiv, Poliția Locală Hunedoara a sancționat societatea comercială în cauză cu o amendă în valoare de 45.000 de lei.

Administrația locală le reamintește locuitorilor Hunedoarei că, pentru colectarea și transportul deșeurilor generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară sau exterioară a locuințelor, este necesară contactarea societății Salub Prest SRL la numărul de telefon 0757.888.988. Aceste deșeuri se ridică în baza unui contract, iar tarifele sunt:

– 76,71 RON (fără TVA)/metru cub, pentru persoane fizice;

– 93,74 RON (fără TVA)/metru cub, pentru persoane juridice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *