Elevi de la Școala Gimnazială „Aron Densușianu”, din Hațeg și Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva au fost vizitați de polițiștii hunedoreni. Oamenii legii s-au aflat în rândul copiilor pentru o acțiune de educație rutieră.

 Elevii au primit de la polițiști recomandări pentru prevenirea accidentelor rutiere, în care ar putea fi implicați atunci când circulă pe stradă ca și pietoni, pe biciclete sau pe trotinete.

„Elevii au fost dornici să afle de la polițiști care este  importanța respectării regulilor de circulație și a celor de comportament în spațiul public, pentru ca zilele de vacanță care se apropie să îi regăsească în mijlocul familiilor lor, cu amintiri de neuitat”, precizează reprezentanții IPJ Hunedoara.

Demersul polițiștilor a urmărit creșterea gradului de informare a copiilor cu privire la măsurile elementare pe care trebuie să le adopte pentru nu fi implicați în accidente rutiere. Cei mici au învățat despre regulile de circulație, marcajele și semnele rutiere pe care trebuie să le cunoască și să le respecte și au avut ocazia să urce în autospecialele de intervenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *