Inventar de viaţă (CV): născut la Miroslaveşti (Iaşi), 16 iunie *69; PROFESIE: sinecurist, la butoane, mâna dreaptă a cuiva cu funcţie obţinută prin vot (pe persoană fizică voturile nu se lipesc de el); TRASEU POLITIC: PRM – PSD – PRM – PNL – PSD. MIS-AVRAM, MIS-OGIN: Este singurul mascur din politica hunedoreană care a agresat o jurnalistă.

ABILITĂŢI DE LIMBĂ: Costel Avram poate ridica osanale preşedintelui Laurenţiu Nistor cu frenezia politrucilor lui Nicolae Ceauşescu. Recent, după ORDINARA din mai a Consiliului Judeţean Hunedoara, Avram a ieşit public cu două limbi: 1. Din categoria „Nimeni nu-i aşa perfect ca şefu/Niciun fir de păr pe piept, ce om!”-  „Așa cum președintele (tov.) Laurențiu Nistor a promis, Consiliul Județean Hunedoara se va implica pentru remedierea problemelor apărute în carosabil pe sectorul de drum național 76 care străbate municipiul Brad” (Puteau să-i dea bani lui Cazacu să-şi repare drumul fără să-l mai treacă prin inventarul CJH, dar na… promisiunea); 2. Din categoria nu stricaţi GPS-ul pe măgar – „Între proiectele supuse dezbaterii s-a aflat și o propunere a celor doi consilieri USR, aceea de a monta GPS pe toate autovehiculele CJ Hunedoara. (…) Sub pretextul economiei la combustibil, cei din USR ne cer să adoptăm practici securiste: să-l urmărim pe președinte, unde se află în fiecare moment al zilei”. Sesizaţi slugărnicia? Lui Avram nu-i pasă de GPS-ul ce ar urma să fie montat pe maşina cu care se fâţâie pe banii noştri. El şi-ar monta şi apometre ca să rămână la caşcaval. Toate grijile lui sunt legate de ACTUALUL preşedinte. Până va veni următorul.

Dragă jurnalule,

De regulă, când vine vorba de oameni politici, se cunosc prea puține despre viața lor, despre gândurile și pasiunile lor, dincolo de activitatea oficială. Da, îmi place să merg cu bicicleta și mă bucur să pot posta fotografii din locuri frumoase, care să fie private cu admirație. Dar cel mai tare mă sperie un vis care a devenit coşmar. Visez în fiecare noapte că dansez cu Domnul Preşedinte. Un dans din ăla american, Dirty Dancing cum zic ei, da’ un pic mai curăţel. Visul devine coşamr de fiecare dată când începe muzica: EU CONDUC DANSUL!  Înlemnesc de spaimă. Ce-ar zice Domnul Nistor dacă ar afla? Mă tem şi să gândesc. Dacă mă dau de gol?  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *