Direcția de Asistență Socială Deva a semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții „Realizare sistem de încălzire pentru imobilul situat în Deva, str. 1 Mai, nr. 27”.

Investiția este finanțată de la bugetul local al municipiului Deva și va conduce la soluționarea problemei încălzirii celor 125 de locuințe sociale existente în imobil, îmbunătățind astfel confortul beneficiarilor.  Valoarea contractului: 940.399,63 lei (fără TVA). Prețul contractului este ferm; nu va suferi actualizări sau ajustări.

Obiectul contractului:

– servicii de proiectare faza proiect tehnic; detalii de execuție; verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție; certificat energetic; documentații pentru obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor; asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții „Realizare sistem de încălzire pentru imobilul situat în Deva, str. 1 Mai, nr. 27”, inclusiv extindere instalație de racordare gaze naturale și branșament

– execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Realizare sistem de încălzire pentru imobilul situat în Deva, str. 1 Mai, nr. 27”, inclusiv lucrările de extindere instalație de racordare gaze naturale și branșament la imobilul aflat în administrarea DAS Deva

Durata contractului:

– servicii de proiectare: 2 luni de la data semnării contractului (30 mai 2022)

– execuție lucrări: 4 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (după recepționarea proiectului tehnic de către DAS Deva)

Serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor vor fi realizate de S.C. „Instalații Gevis” S.R.L. Deva (contractant) și S.C. „Smart Consulting” S.R.L. Deva (subcontractant).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *