Accidentul s-a produs duminică dimineaţa, pe DN 66, km 207 la intersecția cu localitatea Tîmpa- Motociclistul, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani, se deplasa cu motocicleta pe direcția Călan – Simeria şi a intrat în coliziune cu un auto Nissan.

La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Polițiiei Simeria. Din primele cercetări se pare că motociclistul, un bărbat din județul Alba, nu a mai putut evita impactul și a lovit autoturismul în partea stânga – spate, în momentul în care cel aflat la volan se încadrase pentru a vira stânga, spre localitatea Tampa. Medicii sosiți la fața locului au fost nevoiți sa declare decesul motociclistului.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cel care se afla pe motocicletă a efectuat depăşirea unei coloane de autoturisme care se deplasa pe DN 66, din direcţia Haţeg – Simeria, fără a se asigura cu privire la faptul că un autoturism aflat în faţă a efectuat o manevră de schimbare a disrecţiei de mers şi a intrat în coliziune cu acesta”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *