Cadavrul unui bărbat din Petrila, ucis în urmă cu o săptămână, a fost găsit sâmbătă seara în locuinţa sa. Poliţiştii au reţinut doi tineri, suspectaţi de uciderea bărbatului.

„La data de  04 iunie  2022, in jurul orei 21.15, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit decedat în locuință, posibil de mai multe zile. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului de Urgență Petroșani,  în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, iar după efectuarea cercetărilor, moartea suspectă a bărbatului a fost reîncadrată în infracțiunea de  omor. În urma activităților investigative, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este decedat din data de 30 mai 2022  (cauza decesului fiind violentă – lovire cu corp dur). Doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, din Petrila, bănuiți de comiterea faptei,  au fost prezentați duminică  dimineață magistraților Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea audierii și a luării măsurilor legale”, a transmis Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Investigațiile, în acest caz, au fost preluate, conform competenței, de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *