Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită la un eveniment cultural de excepție, vineri, 17 iunie 2022, la ora 19:00, la Sala Pro Arte a Colegiului Național „Decebal” Deva.

Turneul național ,,Flautul fermecat” – ediția a XI-a aduce sub titlul „Joc în oglinzi” un nou spectacol de muzică și poezie cu Ion Bogdan  Ștefănescu şi discipolii săi: Carla Stoleru, Lorena Atomei, Teo Mondiru și Mihai Vaida.

,,Spectacolul „Joc în oglinzi” aduce în prim plan lirica marilor poeți români, de la Mihai Eminescu, Arghezi și Blaga, la poeții contemporani, totul fixat pe un suport muzical cu lucrări originale de Ioan Dobrinescu și Ion Bogdan Ștefănescu și, mai ales, cu piese care ilustrează parcursul istoric al muzicii românești, de la Anton Pann și Ioan Coioni până în zilele noastre, incluzând și câteva piese celebre ale perioadei interbelice, în aranjamentele pline de farmec ale lui Ioan Dobrinescu”, declara flautistul Ion Bogdan Ştefănescu înaintea începerii turneului.

Ion Bogdan Ștefănescu este solist al Filarmonicii „George Enescu”, prof. univ. dr. la Universitatea Națională de Muzică din București și, totodată, membru al Uniunii Scriitorilor din România și laureat al premiului „Cartea anului de poezie 2016”, premiu acordat de Filiala de Poezie București a Uniunii Scriitorilor din România.

Intrarea la evenimentul care va avea loc la Deva este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *