Campania de informare a elevilor despre riscurile consumului de droguri ,,Hai în echipa mea!” a ajuns la final. Zeci de elevi de gimnaziu de la școlile din municipiul Deva au fost implicați în această acțiune.

Elevii au avut ocazia să se informeze despre aspecte legislative legate de deținerea de droguri, despre riscurile consumului acestor substanțe interzise, răspunderea penală, drepturi și obligații.

„Tinerii au fost informați și despre cum poți să îți ajuți prietenii dacă aceștia au făcut greșeala de a consuma droguri dar și despre locul unde poți găsi ajutor și consiliere profesională în acest domeniu”, precizează reprezentanții Primăriei Deva, în calitate de parteneri ai campaniei.

Promovarea activităților sportive

Calendarul campaniei a cuprins programe de petrecere a timpului liber, activități sportive, meciuri de fotbal și un minicampionat de final cu premii.

Campania educațională ,,Hai în echipa mea!” s-a încheiat cu un minicampionat de fotbal cu premii.

Competiția s-a desfășurat între cinci școli: Colegiul Național ,,Decebal” Deva, Liceul Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” Deva, Liceul Teoretic ,,Teglas Gabor” Deva, Colegiul Național Pedagogic ,,Regina Maria” Deva și

Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță” Deva.

Clasament:

Locul I – Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță” Deva

Locul II – Colegiul Național ,,Decebal” Deva

Locul III – Liceul Teoretic ,,Teglas Gabor” Deva.

Toți participanții (școlile) au primit din partea organizatorilor diplome, medalii, cupe și  mingi de fotbal, handbal, baschet și volei.

Campania a fost derulată de Primăria Municipiului Deva, Direcția Poliția Locală Deva și Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *