Cinci elevi de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva au fost premiaţi la concursul de teorie  a muzici de la Braşov, un concurs în care s-au întrecut 300 de participanți din 23 de jutețe provenind din 25 de unități școlare vocaționale.

În 27-28 ianuarie 2023, a avut loc a III -a ediție  a concursului  de Teoria Muzicii „Tudor Ciortea”, organizat de Liceul Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov.

Concursul s-a adresat elevilor claselor I-XII din școli și licee de muzică din țară și s-a desfășurat pe trei secțiuni. Performanțele elevilor au fost apreciate de juriul format din cadre didactice de specialitate de la licee de muzică din țară dar și de la universități de muzică de prestigiu precum Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și Facultatea de Muzică din Brașov.

Între cei peste 300 de participanți din 23 de jutețe provenind din 25 de unități școlare vocaționale, au participat și  11 elevi ai Liceului de Arte „Sigismund Toduță” din Deva. Pregătiți cu dăruire de către profesoarele de teoria muzicii, Ana-Maria Demian și Camelia Vânătoru, 5 dintre ei au fost distinși cu 4 premii I și o Mențiune,  după cum urmează:

–           Costa Iedida Ami – clasa a IV-a –  premiul I – prof. Demian Ana-Maria

–           Radu Petra Estera – clasa a IV-a –  premiul I  – prof. Vânătoru Camelia

–           Jurjiu-Țandrău Gabriel – clasa a VI -a – premiul I – prof. Demian Ana-Maria

–           Costa Iosia – clasa a IX-a – premiul I – prof. Demian Ana-Maria

–           Marinică Samuel – clasa a VII -a – Mențiune – prof. Vânătoru Camelia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *