Etapa a III-a din cadrul Campionatului Național de Super Rally va avea loc vineri, 30 iunie și sâmbătă, 1 iulie 2023, în centrul municipiului Deva. Această etapă de Super Rally este organizată de AMC Racing, reprezentată de fostul mare campion de box Mihai Leu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva.

La start se vor alinia 24 de echipaje în mașini electrice, monoposturi, mașini de raliu și de circuit, „toate vor fi prezente pe traseul din Deva și vor face un spectacol la cote maxime în orașul nostru”, ne avertizează organizatorii.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în bune condiții, traficul rutier va fi închis pe traseul unde se va desfășura competiția, de vineri 30 iunie, începând cu ora 8:00 și până sâmbătă, 1 iulie, ora 23:30, pe următoarele sectoare de drum:  Bulevardul 22 Decembrie, sectorul cuprins între intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 și zona Spitalului Județean Deva;  Strada Mihai Eminescu, sectorul cuprins între intersecția cu strada Piața Victoriei și strada Gheorghe Barițiu; Strada Gheorghe Barițiu, sectorul cuprins între intersecția cu strada Mihai Eminescu și Bulevardul 1 Decembrie 1918; Bulevardul Iuliu Maniu (ambele sensuri), sectorul cuprins între intersecția cu Bulevardul Decebal și Bulevardul 1 Decembrie 1918; Strada Piața Victoriei, sectorul cuprins între intersecția cu strada Mihai Eminescu și Bulevardul 22 Decembrie. Pe perioada desfășurării concursului, următoarele intersecții vor fi trecute pe modul de funcționare galben intermitent: Bulevardul Decebal cu Bulevardul Iuliu Maniu; Bulevardul Mihail Kogălniceanu cu Bulevardul 22 Decembrie; Strada Mhai Eminescu cu Piața Victoriei.

Pe traseul raliului vor fi amplasate ,,șicane”, pentru ca mașinile să nu depășească 180 km/oră. „Primăria Municipiului Deva face apel la toți participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească rute ocolitoare”, anunţă edilii oraşului.

Raliu şi la marginea Devei

Deva va mai găzdui în acest sfârşit de săptămână un alt concurs sportiv de automobilism de viteză, programat a se desfăşura la periferia oraşului pe drumul care duce la cabana „Căprioara”.  Cupa Căprioara – Deva 2023 aduce duminică, 2 iulie 2023, închideri de circulație pe DJ 707J, sectorul de drum cuprins între intersecția cu DN 7 și zona Căprioara, între orele 7:30-18:30. Acest concurs este organizat de Asociația Club Sportiv HD Motor Sport, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *