Campanie de suflet la Deva pentru 150 de copii şi adolescenţi care au primit, joi, 21 aprilie 2022, pachete cu alimente de bază, conserve și dulciuri în cadrul unei caravane umanitare organizate de Direcţia de Asistenţă Socială Deva şi “Asociaţia TA – Trăieşte Altfel” Bucureşti.

 

Pachetele au fost distribuite în mai multe cartiere ale oraşului. 150 de copii proveniți din familiile vulnerabile aflate în atenția DAS Deva vor avea parte de altfel de sărbători, după ce produsele donate au ajuns în casele lor. Imagini ale solidarităţii au fost surprinse în zeci de fotografii. Copiii și familiile lor şi-au arătat, din plin, bucuria și emoţia.

 

În cei cinci ani de când există, “Asociaţia TA – Trăieşte altfel!” dăruieşte în fiecare judeţ din România. Tone de alimente, fructe şi legume, îmbrăcăminte, încălţăminte, echipamente medicale, cărţi şi rechizite, dulciuri, produse de igienă, jucării, obiecte de uz casnic şi multe altele au ajuns, până acum, în spitale, grădiniţe şi şcoli, la copii şi persoane vârstnice din centre sociale, dar şi la familii cu venituri mici. De două ori pe an, voluntarii asociaţiei se opresc la Deva, iar până aici, mai străbat alte patru localităţi ale judeţului. În ultimele șase luni, peste 2.000 de copii au primit ajutor ca să trăiască mai bine şi să poată merge la şcoală. 

În fiecare zi, călătoria umanitară continuă! Membrii “Asociaţiei TA – Trăieşte altfel!” au credința că dăruind şi primind, putem trăi altfel – mai liniştiţi, mai mulţumiţi şi mai sănătoşi. Cine dorește să li se alăture, o poate face donând în contul asociaţiei – RO95INGB0000999907045960 sau povestind prietenilor despre ei şi despre misiunea pe care şi-au ales-o!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *