Un număr de șapte cetățeni străini au fost depistați de autorități muncind „la negru” în județul Hunedoara. Acestora li s-a revocat dreptul de ședere în România.

 În urma controalelor efectuate de către polițiștii Biroului pentru Imigrări, în luna aprilie, au fost depistați șapte bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 56 de ani, toți bărbați, din Bosnia și Herțegovina, Nepal și Sri-Lanka, care desfășurau activități lucrative, fără forme legale.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări le-au revocat dreptul de ședere și au emis pe numele cetățenilor străini 6 decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească țara noastră în termen de cel mult 30 de zile și o decizie de returnare sub escortă până la punctul de trecere a frontierei de stat, în vederea îndepărtării din România în termen de 24 de ore”, precizează reprezentanții IPJ Hunedoara.

Cei șapte străini vor avea interdicție de intrare în România pentru o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni.

De asemenea, reprezentanții societăților comerciale, la care au fost prinși muncind ilegal cei șapte bărbați, au fost sancționaţi contravențional cu amendă în valoare totală de 60.000 de lei.

Sursa foto: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *