Cuplurile devene care au împlinit 50 de ani de căsnicie vor fi premiate de Primăria Municipiului Deva. Evenimentul va avea loc în în Parcul Municipal ,,Cetate” Deva, de Ziua Internațională a Familiei

Pentru Primăria Deva este o tradiție recunoașterea și recompensarea cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Fiecare familie va primi o diploma de fidelitate, șui un premiu în valoarea de 500 de lei.

„Pentru a intra în posesia premiului, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie în 2022 și au domiciliul în municipiul Deva, localitatea Sântuhalm şi satele aparținătoare Cristur, Bârcea Mică și Archia, trebuie să depună o cerere la Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva, împreună cu copii după actele de identitate și certificatul de căsătorie, până cel târziu miercuri, 11 mai 2022 (inclusiv)”, precizează reprezentanții Primăriei Deva.

Fondurile destinate premierii au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Deva nr. 107/2017 şi sunt alocate din bugetul local.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 15 mai, între orele 16:00 -17:30, când va avea loc și o tombolă cu premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *