Polițiștii hunedoreni au primit vizita a 29 de elevi, însoțiți de cadre didactice de la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria” Deva, implicați în Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) ”Motivație pentru performanță!” finanțat de Ministerul Educației Naționale.

Elevii au participat la o activitate educativ – preventivă susținută în incinta Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, la care au participat polițiști din structurile de siguranță școlară, ordine publică, rutieră, pregătire profesională și criminalistic.

„Polițiștii au prezentat specificul muncii de poliție din cadrul fiecărei structuri operative, tehnica din dotare și au răspuns întrebărilor elevilor și cadrelor didactice referitoare la criteriile, condițiile de admitere, particularitățile profesiei de polițist, avantajele și riscurile acesteia”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.            

Elevii au avut, de asemenea, posibilitatea de a vedea și autospecialele din dotarea poliției, respectiv o autospecială din dotarea structurilor de ordine publică, autolaboratorul criminalistic și autolaboratorul de educație rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *