Ca urmare a înfrângerii suferite la Baia Mare, care a dus la ratarea obiectivului de promovare în liga secundă, conducerea Clubului a luat o primă serie de decizii.

Potrivit unui comunicat de presă: „au fost reziliate contractele următorilor jucători: Sergiu Arnăutu, Laurențiu Buș, Jairo Rodrigues și Matheus Da Motta, cărora le mulțumim pentru aportul adus în acest sezon, la Hunedoara! Pe de altă parte, pentru a identifica greşelile care au dus la ratarea accederii în liga secundă, Consiliul de Administraţie al clubului a cerut o analiză extinsă pe toate palierele: conducere tehnică, management al clubului, transferuri de jucători, responsabili din cadrul Centrului de Copii şi Juniori, angajaţi ai clubului. Aceasta va fi prezentată într-o şedinţă pe 24 iunie, ulterior urmând a fi comunicate toate deciziile derivate în urma acesteia!”

Din Consiliul de Administraţie al grupării fac parte, Ioan Andone și Remus Vlad, ca reprezentanți ai Primarului, Costel Avram – administrator public al judeţului, reprezentant al Consiliului Local Hunedoara și Ciprian Palcău – de asemenea, reprezentant al Consiliului Local Hunedoara.

 

Foto: Sebastian Popescu

În primul rând, aş vrea să ne cerem scuze tuturor fanilor noştri, care au crezut şi ne-au susţinut pe întreg parcursul acestui sezon, pentru ratarea promovării. În tot acest timp, ţin să confirm, la fel ca în alte ocazii, că proiectul actual se întinde pe 10 ani, pe mai multe paliere de performanţă, astfel că nu vom renunţa în a-l sprijini cu tot ceea ce este nevoie. De altfel, doar în ultimul an, s-au făcut paşi mari în acest sens, având în vedere că brand-ul Corvinul 1921 Hunedoara s-a întors acasă, denumirea echipei noastre urmând să se modifice, oficial, chiar în această vară.  În plus, pot să îi asigur pe suporterii noştri că, dincolo de sprijinul financiar din partea administraţiei locale, ne vom bucura şi de cel al administraţiei judeţene, în perioada imediat următoare, discuţiile în acest sens fiind aproape finalizate. Sigur, este un moment delicat, însă, cu certitudine, TOŢI cei implicaţi în acest proiect au greşit, dar ne vom asigura că astfel de erori nu se vor mai repeta!  Pe de altă parte, dacă Federaţia Română de Fotbal va decide ca, în urma criteriilor stabilite în sedinţa Comitetului de Urgenţă din 30 mai, clubului nostru să îi revină un loc la startul ediţiei viitoare a ligii secunde, ne vom rezerva dreptul de a analiza în Consiliul de Administraţie această eventuală propunere şi tot ceea ar implica o hotărâre de acest gen pentru clubul şi comunitatea noastră. Vă mulţumim, încă o dată, pentru tot sprijinul acordat în acest sezon în care am readus spiritul Corvinului, acasă, la Hunedoara şi vă asigur că vom deveni şi mai puternici!” – Dan Bobouţanu, primarul Municipiului Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *