Fix ca în Epoca de Aur: una este prezentat la vizita de lucru a tovarăşilor, alte este realitatea de zi cu zi. Tovarăşul Laurenţiu Nistor, preşedintele Judeţenei de Partid Hunedoara, însoţit de distinsa dumisale sosie politică – Tovarăşul Costel, a participat la prezentarea flotei Supercom. Vizita de lucru s-a desfăşurat într-un cadru solemn pe platoul de la poalele cetăţii din Deva, în luna octombrie 2022. După fastuoasa prezentare, în februarie 2023, gunoierul Supercom a scos la lucru rablele care fumegă mai abundent ca locomotivele de altădată. 

Cu prilejul vizitei de lucru, tovarăşul Preşedinte a salutat cu mândrie proletară performanţele gunoierului Ciuflea, care a dus salubrizarea pe cele mai înalte culmii ale exigenţei.

Peste tot, Supercom a demonstrat că se ridică la nivelul celor mai mari exigențe. Doresc mult succes și îmi exprim încrederea că intrăm într-o nouă etapă care va însemna asigurarea unui serviciu profesionist de salubrizare și aici în centrul județului Hunedoara”, a spus tovarăşul Laurenţiu Nistor, în ropotele de aplauze ale oamenilor de la stat prezenţi la paradă.

Maşini de paradă (foto stânga) şi maşini în lucru (foto dreapta)
Maşini de paradă (foto stânga) şi maşini în lucru (foto dreapta)

Vizita de lucru a fost pregătită de  Dan Stoian care ne-a mărturisit că nu a precupeţit niciun efort pentru îndeplinirea sarcinilor trasate de Judeţeana de Partid.

Au adus maşini noi, sunt deja inscripţionate şi înmatriculate în Hunedoara. Vom face un pic de festivitate şi din 24 intră la lucru. Va fi cu contract temporar care prevede tarife mai bune decât cele de dinainte ale lui Brai- Cata pentru că am umblat un pic la redevenţă şi le-am dat o altă redevenţă (mai mică) pe perioadă determinată. Sigur că în aplicaţia mare modificăm din nou redevenţa pentru că între timp au fost amortizate… Redevenţa a fost foarte mare, sunt de acord cu treaba asta, dar aşa au fost scrise şi acceptate contractele la vremea respectivă”, ne spune Stoian.

În februarie 2023, o maşină de gunoi Supercom se îndrepta spre Deva ca un furnal mobil plecat în bejenie. Nici fostul operator de salubrizare – Brai Cata, cu toate păcatele lui – nu avea maşini atât de hârbuite.  Directorul executiv ADI Deşeuri, Dan Stoian, spune că a transmis informaţiile noastre la Supercom şi le-a cerut să remedieze situaţia. Stoian mai spune că va monitoriza activitatea pentru a evita astfel de situaţii. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *