Pe portalul Judecătoriei Deva este înregistrat dosarul 8308/221/2022prin care este judecată numita Ștaier Maria Liana, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform unui articol apărut în publicația Observatorul Național,  rezultatul testării  a arătat că tânăra avea o concentrație de alcool extrem de mare.

În actul de sesizare al instanței s-a reţinut, în esenţă, în sarcina inculpatei că în data de 30.04.2022, în jurul orei 03:00, a condus pe drumul public având o îmbibație alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge, respectiv de 2, 04 g% alcool pur în sânge – mostra I şi de 1, 84 g% alcool pur în sânge – mostra a II a, astfel cum rezultă din buletinul de analiză”, se arată pe portalul Judecătoriei Deva.

După calculele de stabilire a alcoolemiei, cantitatea de alcool consumată ar putea fi echivalentul a 18-20 de sticle de bere sau 1 litru de alcool de minim 40 de grade. Următorul termen de judecată este prevăzut a avea loc de ziua femeii, 8 martie 2023.

Ștaier Maria Liana este angajată a Consiliului Județean Hunedoara în  cadrul Direcției General de Administrare Monumente şi Promovare Turistică a Judeţului Hunedoara, ca șefă de serviciu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *