Preșcolarii și educatoarele de la Grădinița PP7 din municipiul Deva organizează, în aceste zile, o campanie de strângere de alimente și produse specifice sărbătorilor pascale. Acțiunea face parte dintr-un parteneriat încheiat între unitatea de învățământ și Direcția de Asistență Socială Deva.

Beneficiari ai parteneriatului vor fi atât preșcolarii de la Grădinița PP 7, cât și elevii proveniți din familii supuse riscului de marginalizare socială și persoanele vârstnice care beneficiază de serviciile sociale Centrul de zi „Clubul Seniorilor”, „Adăpostul de urgență pe timp de noapte”, „Îngrijiri personale la domiciliu pentru persoane vârstnice”, acordate de DAS Deva.

De la copii pentru bătrâni

Prima acțiune este dedicată persoanelor care beficiază de serviciul social „Îngrijiri personale la domiciliu pentru persoane vârstnice”.  Toate alimentele și produsele specifice sărbătorilor pascale, strânse de pe urma donațiilor, vor ajunge la aceștia, miercuri, 13 aprilie.  

Potrivit celor două institituții, scopul acțiunilor este acela îmbunătățire a calității vieții în rândul populației vulnerabile din municipiul Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *