Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara organizează o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă. De această data, evenimentul va avea loc la Simeria, în cadrul Parcului de Afaceri.

Acțiunea va avea loc în data de 16 iunie, între orele 10:00 – 13:00 și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.

„Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă”, precizează directorul AJOFM Hunedoara, Georgeta Tomuța.

Peste 200 de posturi vacante, la nivelul județului

La nivelul județului Hunedoara, la data de astăzi, sunt disponibile 223 de locuri de muncă, cele mai multe în Hunedoara (57), Vulcan (53) și Deva (24). În Simeria, localitatea unde se va organiza Bursa locuri de muncă sunt vacante 13 posturi – 10 pentru femeie de serviciu, 1 pentru acoperitor metale și 2 pentru muncitori în tăieri structuri cu scule diamantate.

Cele mai puține locuri de muncă vacante sunt în Petrila (7) și Călan (2). În localitățile Orăștie și Ilia nu există niciun loc de muncă vacant.

Se așteaptă oferte

Agenții economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la Bursa locurilor de muncă de la Simeria pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 15 iunie 2022, la sediul AJOFM din Deva.

 

Sursa foto: DIGI24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *