În curând încep „Interviurile Hunedoreanul.info”.  Constatând că interviul, ca gen jurnalistic, este pe cale de dispariție, ne dorim să reînviem acest gen realizând un act de jurnalism corect. Ne dorim ca acest demers să aducă în fața electoratului debusolat „Interviuri pe bune” la care pot participa toate persoanele angrenate în procesul electoral, deopotrivă, candidați și alegători.

În haosul care acum domnește în viața noastră de zi cu zi, când se fac și se desfac alianțe, când incertitudinea stă la masă cu politica, cetățeanul de rând este debusolat. Întâlnim, tot mai des în ultimul timp, oameni care, după 30 de ani de prezență la urne, renunță la vot și acesta considerăm că este un lucru nociv pentru o societate democratică sănătoasă. De aceea am inițiat aceste interviuri care credem că vor avea darul de a aduce oamenii, înapoi, la urne.

Candidați sau nu, de la orice nivel, din orice partid, fără nicio discriminare, vor avea posibilitatea să arate alegătorilor ce înseamnă asumarea politică adevărată. 

Interviurile vor fi libere, față în față, fără a se stabili, în prealabil, o anumită strategie. Nici întrebările nu vor fi programate. Interviurile nu vor fi cenzurate în niciun fel, exceptând trivialitatea sau limbajul vulgar și vor avea o lungime limitată la trei pagini cu caractere de mărimea 12.

Considerând că onestitatea politică nu se cumpără ci se dovedește, contrar cutumei actuale, pentru realizarea interviurilor nu se va percepe niciun fel de plată și nu se vor urmări avantaje ulterioare.

Persoanele care doresc să se programeze la aceste interviuri se pot adresa redacției noastre pe mail malus_dacus@yahoo.com, la telefon 0722931903 sau pe Messenger, la profilul Brilinsky Vladimir. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *